Sosyal Medyada Biz}

Hesap Bilgilerimiz
Banka : İş Bankası Şube Kodu : 1245 Hesap Numarası : 0215574 Iban : TR47 0006 4000 0011 2450 2155 74 Hesap İsmi : Melekler Şehri Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği
DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

Yavru köpeği canice ezdi! Sözleri çileden çıkardı

İnstagram'da Biz !
  •

İzmir’in Bornova ilçesinde bulunan akaryakıt istasyonunda bir minibüsün ezdiği yavru köpek can çekişerek hayatını kaybetti. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, olayda yavrusunun can çekiştiğini gören annenin hali görenlerin içini sızlattı.

Olayın görgü tanıklarından olan Deniz Yıldırım, inibüs şoförünün olaya ilişkin ‘Onun geçmesini mi bekleyecektim’ dediğini iddia etti.

Edinilen bilgiye göre olay Evka 3 Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İddiaya göre 45 J 1510 plakalı bir minibüs, alanda yürüyen yavru köpeği ezerek üstünden geçti. Yavru köpek acı içerisinde çırpınarak ve can çekişerek yaşamını yitirdi.

Yavrusunun can çekiştiğini gören anne köpek ise yanına geldi ve dakikalarca yavrusunu yalayarak acısını dindirmeye çalıştı. Yavru köpeği ezen minibüsün şoförü ise akaryakıt istasyonu çalışanların tüm çabalarına rağmen olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

O anlar güvenlik kamerasında

Öte yandan yaşanan olay iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde minibüsün yavru köpeğin üzerinden geçtiği, ezilen köpeğin can çekiştiği ve annesinin yanına gelerek müdahale etmeye çalıştığı anlar kaydedildi.

30 Ağustos 2020

ZİYARETÇİ YORUMLARI