Sosyal Medyada Biz}

Hesap Bilgilerimiz
Banka : İş Bankası Şube Kodu : 1245 Hesap Numarası : 0215574 Iban : TR47 0006 4000 0011 2450 2155 74 Hesap İsmi : Melekler Şehri Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği
DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

İnsan zulmü ile felç kalmış bir can

İnstagram'da Biz !

Tüfekle vurulduğu için bu hale gelmiş!!! Yani bu hale insan denen canlı getirmiş!! Tedavisi ve Yürüteç İçin Desteğinize İhtiyacımız Var.. İnsan zulmü ile felç kalmış bir can! Sayın Cumhurbaşkanı aslında köpeklerin değil  bu Barbarlığı yapanların toplanması gerekiyor!!! Bu canı bildiğiniz hedef tahtası yapmışlar, sırt kısmında omurilik bölgesinde saçma dolu, boynunda ve ensesinde saçmalar Var. Akciğer de tahminimizce travmaya bağlı hayati tehlike arz eden bir sorun var. Hekimimiz özellikle sordum ve maalesef bu vefatına dahi sebep olabilir dedi. Bu durumun Tedavisi sonrası, Yürüteçle hayatını idame ettirilecek. Almamız gereken yürüteç amatör değil profesyonel olması gerekiyor. Tedavisi ve yürüteci için desteğinize İhtiyacımız var. Destek olmak isteyen dostlarımız derneğimize bağış yapabilirler.. Desteklerinizle elimizden geldiğince canlara yetişmeye ve doyurmaya çalışıyoruz.

20 Ocak 2022
161 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

Dosya Deposu